VIDEO Pecingină(deputat PNL) – despre scandalul creat de legea privind recunoașterea condițiilor de muncă a minerilor și energeticienilor: Le spuneam și înainte sa fie votată că nu se va putea aplica

Pecingina

Citesc cu mare surprindere cum „unii” își revarsă indignarea că legea lor nu se poate pune în aplicare.Legea a fost scrisă și votată de cei care acum scriu ca sunt vinovați Pecingina și Vilceanu ca nu se poate aplica. Culmea! Pecingina și Vilceanu care le spuneau și înainte sa fie votată ca nu se va putea aplica., transmite deputatul PNL Gorj, Gheorghe Pecingină, într-o postare pe facebook.

Pecingină a reacționat în scandalul ce ține de incertitudinea aplicării Legii 197/2021 ce vizează recunoașterea condițiilor de muncă și implicit pensionarea mai devreme a minerilor și energeticienilor.

Liberalul a transmis un mesaj de la tribuna Parlamentului, celor care-l critică, arătând că a avertizat asupra faptului că legea nu se poate aplica.

”Acum in loc sa și asume ca și au bătut joc de speranțele oamenilor, i au găsit vinovați pe cei care ii atenționau ca sunt populiști și pt câteva voturi batjocoresc oamenii care și-au pus speranța ca sunt oameni de buna credință.

“Poți să păcălești câțiva oameni tot timpul și toți oamenii o perioadă, dar nu poți să păcălești toți oamenii tot timpul.” – Abraham Lincoln”, a mai scris Pecingină pe facebook.