VIDEO Premierul Ciucă, la 106 ani de la naşterea ultimului preşedinte de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus: Personalitatea sa este pentru liberalii de azi un exemplu de conduită politică

Liderul PNL, premierul Nicolae Ciucă, afirmă, într-un mesaj transmis la 106 ani de la naşterea ultimului preşedinte de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, că personalitatea acestuia este pentru liberalii de azi un exemplu de conduită politică şi că a contribuit ”la reaşezarea PNL în rândul principalelor forţe politice ale ţării”.

”Pe 18 martie se împlinesc 106 ani de la nașterea ultimului președinte de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus. A marcat perioada post-comunistă prin activitatea sa, atât ca lider al partidului nostru, cât și ca președinte al Senatului, iar personalitatea sa este pentru liberalii de azi un exemplu de conduită politică.
Liberal din tată în fiu, Mircea Ionescu-Quintus a fost alături de PNL în toate momentele de cumpănă ale partidului și a participat neobosit la evenimentele PNL până în ultima clipă a vieții sale. Pentru noi toți, este un model de loialitate, demnitate și determinare. Îi onorăm astăzi memoria și îi aducem un omagiu celui care a contribuit la reașezarea PNL în rândul principalelor forțe politice ale țării”, spune Ciucă în mesaj.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare