Violenţe în trafic: Şofer înjunghiat în Capitală

Un şofer a fost înjunghiat în trafic, la Bucureşti, după o altercaţie cu un alt şofer, acesta din urmă apelând la acest gest.

Victima a scăpat cu viaţă, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, iar agresorul, care a folosit un cuţit este acum cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

„Astăzi, în jurul orei 17,30, prin apel la 112, pe raza sectorului 3, a fost sesizată o altercaţie în trafic în care au fost implicaţi doi conducători auto, în urma căreia unul dintre ei l-a lovit pe celălalt cu un obiect înţepător, după care a părăsit în viteză locaţia. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje ale Secţiei 12 Poliţie, care au luat primele măsuri, atât cu privire la partea vătămată, cât şi la demararea investigaţiilor şi identificării de martori care să poată da detalii referitor la eveniment”, a informat Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti, potrivit presei centrale.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare