Viorica Dăncilă către Ludovic Orban: Pregătiţi terenul pentru tăierea salariilor în loc să găsiţi soluţii; e inacceptabil!

dancila orban

Fostul premier Viorica Dăncilă a atras joi atenţia că este inacceptabil ca Guvernul să scadă salariile bugetarilor, în loc să găsească soluţii pentru români.

  • Domnule Ludovic Orban, văd că pregătiți deja terenul pentru tăierea salariilor în sistemul bugetar.

Săptămâna trecută am văzut primele semnale de la ministrul Finanțelor, iar în această săptămână vedem noi semnale de la dumneavoastră. Este inacceptabil ceea ce vreți să faceți! Guvernul pe care l-am condus nu a crescut pensii și salarii pentru ca Ludovic Orban și PNL să le taie! Căutați și găsiți soluții pentru români, în loc să vă folosiți de greutățile momentului pentru a vă impune agenda anti-bugetari și anti-pensionari!”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Aceasta l-a îndemnat pe Orban să-şi assume guvernarea.

Și încă un lucru: asumați-vă guvernarea și lăsați diversiunea cu greaua moștenire. Ați rămas blocat într-o buclă temporală și tot repetați ceea ce ați spus în noiembrie și decembrie?

O guvernare serioasă înseamnă soluții, nu smiorcăieli după aproape jumătate de an de la învestire”, a arătat fostul premier.