Viorica Dăncilă: Nu e momentul să discutăm acum despre moțiunea de cenzură

Fostul premier Viorica Dăncilă spune că nu este momentul acum să se discute despre ceea ce s-a întâmplat luni cu moțiunea de cenzură, pentru că prioritară este câștigarea alegerilor locale.

„Suntem în campanie electorală, deci nu acum e momentul pentru a discuta ce s-a întâmplat ieri în Parlament cu moțiunea de cenzură a PSD. Vom avea timp de acest lucru după 27 septembrie, vom vedea cine și cum a greșit.  Până atunci trebuie să ne concentrăm pe mobilizarea partidului pentru alegeri și pe combaterea adversarilor PSD„, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Ea a anunțat că o susține pe Gabriela Firea în cursa pentru Primăria Capitalei.

„Văd că unul dintre acești adversari – un independent susținut de actualii guvernanți pentru Primăria Capitalei – crede că își poate acoperi lipsa de idei și proiecte cu atacuri la PSD și la guvernul pe care l-am condus. Îi spun că mai bine ar face o analiză cinstită a celor 10 luni de guvernare liberală și va vedea exact ce catastrofal e bilanțul celor pe care se bazează în alegeri.

Sper că acest „independent de dreapta” va pierde alegerile în București, iar Gabriela Firea va câștiga din nou.

O susțin pe Gabriela Firea și sunt convinsă că bucureștenii apreciază ceea ce ea și echipa PSD București au făcut pentru Capitala României. PSD va fi din nou victorios în București.

Succes, Gabi!„, a concluzionat Dăncilă.