Viorica Dăncilă nu-şi schimbă opţiunea în privinţa remanierii guvernului

dancila

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că, cel mai probabil, nu-şi va schimba opţiunea în privinţa remanierii guvernului.

  • „Acest lucru (n.r. remanierea) îl vom discuta în cadrul Comitetului Executiv Naţional. Pentru mine, acum este important să merg în mijlocul oamenilor, astfel încât guvernarea să se plieze pe cerinţele oamenilor, să merg să văd stadiul realizării lucrărilor din fonduri europene şi din fonduri guvernamentale.

Şi aceasta discuţie va fi în CExN. Dar nu cred că o să-mi schimb opţiunea„, a declarat Viorica Dăncilă în judeţul Prahova, întrebată cum comentează afirmaţia preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, conform căreia preşedintele Klaus Iohannis va refuza toate propunerile premierului pentru cele trei ministere, iar daca şeful Executivului nu vrea să stea cu un cabinet şchiop, singura variantă este remanierea prin Parlament, varianta refuzată până acum de Dăncilă.

dragnea psd„Eu ii doresc succes doamnei Dancila sa astepte. Nu cred ca va primi raspuns de la Iohannis. Eu i-am spus si ii spun, cand se va decide sa faca prin Parlament, daca nu vrea sa stea cu guvernul schiop. E singura varianta dupa parerea mea. Iohannis nu va accepta niciodata. Poate sa vina cu 10 propuneri. O sa spuna ca nu au tinuta corespunzatoare”, a afirmat Liviu Dragnea la Antena 3.