Viorica Dăncilă, sfaturi pentru Ciolacu: PSD a crescut sub conducerea mea. Să continue acest trend!

Fostul premier, Viorica Dăncilă, a declarat că decizia sa de a demisiona de la conducerea PSD este „un gest firesc”, necesar pentru reformarea partidului, afirmând că PSD a crescut sub conducerea sa şi trebuie să continue acest trend.

„Am demisionat de la conducerea Partidului Social Democrat și cred că a fost un gest firesc, necesar, pentru a permite noii conduceri asumarea parcursului viitor al partidului și scorul de la alegerile care urmează. Așa cum am spus întotdeauna, avem nevoie să ne asumăm trecutul, să știm să ne adaptăm vremurilor și să muncim pentru viitor. Din luna mai a acestui an, sub conducerea mea, Partidul Social Democrat a crescut. Nu deodată, nu complet, dar a mers înainte. Am speranța ca noua conducere să continue acest trend, ascultând în permanență pulsul societății și întorcându-se de fiecare dată la români”, a afirmat Viorica Dăncilă, pe Facebook.

Viorica Dăncilă a precizat că voturile primite o responsabilizează şi că rămâne alături de femeile social-democrate.

„Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în această campanie, mulțumesc fiecărui român care a avut încredere în mine. Sunt milioane de voturi care mă responsabilizează și îmi dau energia pentru a continua să fac parte, în mod activ, din viața politică din România. Rămân, ca și până acum, alături de femeile social-democrate, alături de fiecare femeie din România care are nevoie de sprijin pentru a-și face auzită vocea, nevoie de a trăi într-o societate marcată de politici coerente care au la bază principiul egalității de șanse”, a afirmat Viorica Dăncilă, pe Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare