Vlad Voiculescu: Domnul ministru Bode minte! Niciodată, dar niciodată şoferul SPP nu accelerează peste viteza legală fără acceptul demnitarului

Liderul PLUS Bucureşti, fostul ministrul al Sănătăţii Vlad Voiculescu, a declarat, vineri, că ministrul Lucian Bode minte în legătură cu accidentul în care a fost implicat recent, afirmând că ”niciodată, dar niciodată şoferul SPP nu accelerează peste viteza legală fără acceptul demnitarului”.  

”Am aşteptat declaraţiile ministrului Lucian Bode pe tema accidentului din weekend. Au venit abia astăzi, le-am citit acum şi am scris câteva cuvinte dure aici. Le-am şters apoi…las doar atât: domnul ministru Bode MINTE! Profită de faptul că nu toată lumea a avut parte în calitate de demnitar de serviciile SPP”, a scris Vlad Voiculescu, pe Facebook.

Vlad Voiculescu a afirmat că la rândul său a avut şofer şi protecţie din partea SPP când era ministru al Sănătăţii.

”Niciodată, dar niciodată şoferul SPP nu accelerează peste viteza legală fără acceptul demnitarului. Cu atât mai mult să folosească lumina albastră. Mai clar: şoferii SPP sunt profesionişti – cu asta îşi câştigă pâinea. Şi sunt militari. Nu încalcă regulile decât la solicitarea demnitarului de a ajunge în intervalul de timp X la locul Y şi nu fac uz de lumina albastră sau alarmă specifică decât cu acordul expres (verbal, ce-i drept) al demnitarului”, a adăugat Voiculescu.

”Asumarea responsabilităţii e lucru rar la politicienii români”, spune fostul ministru.

”Acum vinovat e un şofer de la SPP… care bineînţeles că nu va scoate un cuvânt despre cum au stat de fapt lucrurile. Şi vorba aia… nu a murit nimeni…”, a adăugat Voiculescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare