vineri, februarie 23, 2024

West Side Christmas Market îşi deschide porţile miercuri, la ora 19, 00, în Parcul Drumul Taberei

West Side Christmas Market îşi deschide porţile miercuri, la ora 19, 00, în Parcul Drumul Taberei, a informat, luni, Primăria Sectorului 6.

În 2022, West Side Christmas Market a fost votat cel mai frumos târg de Crăciun din România şi a atras 1 milion de vizitatori. Evenimentul ajuns la a treia ediţie este organizat de Untold Universe, în colaborare cu Primăria Sectorului 6.

„Timp de 28 de zile, până pe 27 decembrie, bucureştenii vor avea parte aici de un tărâm de poveste, cu luminiţe şi decoruri spectaculoase, roată panoramică, patinoar, carusel, căsuţa lui Moş Crăciun, atelierul spiriduşilor, concerte, bunătăţi culinare tradiţionale şi multe, multe surprize”, transmit organizatorii.

West Side Chistmas Market este primul târg de Crăciun care se deschide în Capitală. În prima seară vor fi aprinse luminile de sărbătoare, va fi organizat un foc de artificii şi va avea loc un concert Fuego.

„Târgul de Crăciun din Sectorul 6 este cel mai frumos, cel mai dichisit şi cu cea mai frumoasă atmosferă de Crăciun. Şi se autofinanţează integral. La noi nu este vorba despre mărime, vedete scumpe şi decibeli cu scene mari. La noi este despre comunitate, spiritul Crăciunului, bun gust, calitatea vendorilor şi atmosfera sărbătorilor de iarnă. Ne adresăm, în special, familiilor, celor mici şi comunităţii noastre”, a afirmat primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Principalele atracţii ale târgului vor fi: patinoarul, un carusel colorat şi un trenuleţ pentru copii, o roată panoramică înaltă de 38 de metri, peste 65 de căsuţe unde vor fi comercializate mâncăruri tradiţionale, vin fiert, ciocolată caldă, decoraţiuni şi cadouri realizate de artizani din toate colţurile ţării.

„Unul dintre elementele centrale ale West Side Christmas Market rămâne Căsuţa lui Moş Crăciun. Este locul fermecat, inspirat din poveştile pentru copii, unde cei mici îi scriu scrisori Moşului, se joacă, ascultă poveşti citite de spiriduşi şi primesc cadouri”, se arată în comunicatul citat.

Căsuţa va fi deschisă în fiecare zi a târgului, de luni până vineri între orele 16,00 şi 21,00, iar în weekend de la 11,00 la 22,00. Pe 1 Decembrie, Căsuţa lui Moş Crăciun se va deschide cu o oră mai devreme, adică la 15,00.

La Atelierul Spiriduşilor, amplasat la intrarea în Parcul Drumul Taberei, toţi copiii pot participa la acţiuni organizate de DGASPC Sector 6. Este vorba despre ateliere de scris felicitări pentru Moşul, de desen, de confecţionat globuri, ghirlande, decoraţiuni. Cei mici vor primi surprize dulci, iar părinţii şi bunicii vor putea alege podoabe realizate de seniorii, copiii şi persoanele cu dizabilităţi aflate în centrele DGASPC Sector 6. Programul atelierelor este zilnic, între 11,00 – 14,30 şi 15,00 – 18,00. Miercuri, 29 noiembrie, va avea loc un atelier de scris felicitări pentru Moş Nicolae, între 19,00 şi 20,00.

În minivacanţa de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie, pe scena amenajată la amfiteatrul din parc vor avea loc o serie de concerte:

– 30 noiembrie, ora 19,00: Bibi;

– 1 decembrie, ora 19,00: Irina Sârbu & Band;

– 2 decembrie, ora 19,00: Holy Molly;

– 3 decembrie, ora 18,00: Gaşca Zurli.

West Side Christmas Market va rămâne deschis până pe 27 decembrie şi va funcţiona după următorul program: luni – vineri: 12,30 – 22,30; sâmbătă – duminică: 11,00 – 22,30.

Pentru a ajunge târg, vizitatorii au la dispoziţie metroul până la staţia Parc Drumul Taberei, tramvaiul 41, troleibuzele 69, 93 şi autobuzele 105, 138, 168, 221, 222, 232, 368.

Sursa: AGERPRES

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner