sâmbătă, ianuarie 22, 2022

ULTIMĂ ORĂ/ Alarmă cu bombă la un mall din Timișoara

O alarmă cu privire la o bombă într-un mall din nordul municipiului Timişoara, înregistrată miercuri la prânz, s-a dovedit a fi falsă, potrivit Biroului de presă al Poliţiei Timiş, potrivit Agerpres.

În jurul orei 11,40, poliţiştii timişoreni au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că la un centru comercial din Timişoara s-ar afla o bombă, imediat fiind dată alarma şi luată măsura de evacuare a mai multe sute de persoane care se aflau în incinta mall-ului.

„La faţa locului, au ajuns pirotehniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş, grupa Antitero din cadrul SRI şi echipaje ISU Banat, care în urma verificărilor au stabilit că este o alarmă falsă, iar în prezent se fac verificări, în vederea depistării persoanei care a alertat autorităţile fără un motiv întemeiat şi pentru tragerea acesteia la răspundere”, a anunţat Poliţia Timiş.

În cursul dimineţii de miercuri, a fost semnalată printr-un apel telefonic la 112 că şi la Liceul catolic din centrul Timişoarei ar fi amplasată o bombă, anunţul dovedindu-se a fi fals. Şi în respectivul caz se fac cercetări pentru identificarea persoanei care a alertat poliţia.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner