joi, septembrie 29, 2022

Antonel Tănase și-a depus candidatura pentru un nou mandat la șefia PNL Sector 3 al Capitalei: Vom sprijini moțiunea lui Ludovic Orban

Deputatul PNL de București Antonel Tănase și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de președinte al organizației PNL Sector 3, transmitând totodată că sprijină moțiunea lui Ludovic Orban la congresul din septembrie pentru alegerea președintelui PNL.

Fostul Secretar general al Guvernului Orban a transmit, într-o postare pe pagina sa de facebook, că este deosebit de mândru că a reușit, împreună cu echipa sa, să aducă rezultate onorabile la toate alegerile pe care le-au traversat împreună și să restabiliseacă încrederea oamenilor în Partidul Național Liberal, prin proiecte menite să ajute comunitatea și să încurajeze dezvoltarea.

Antonel Tănase: Ca președinte PNL Sector 3 mă interesează să duc la capăt ce am început, să continui să așez politica în jurul oamenilor, prin oameni, și să rămână în urma mea proiecte cu care mă pot lăuda copiilor mei.

”Prin promisiuni respectate, prin cuvântul ținut, prin munca de echipă susținută am demonstrat că facem politică pentru cetățeni și nu pentru interese pe persoană fizică.

Scopul și menirea unui politician sunt să lucreze pentru oameni și cu oameni, de aceea, vreau să le spun colegilor mei, fără de care nimic din toate lucrurile bune pe care le-am dus la capăt, de la acțiuni de stradă până la conceperea programelor politice, nu ar fi fost posibile, că este o onoare că fac parte din echipa mea și că le sunt recunoscător pentru sprijinul și ajutorul lor.”, a scris parlamentarul pe facebook.

Antonel Tănase își propune ca în 2024, împreună cu celelalte forțe politice de dreapta, să câștige Primăria Sectorului 3

”Așadar, îmi propun ca în 2024, împreună cu celelalte forțe politice de dreapta, să câștigăm Primăria Sectorului 3, de aceea am promovat măsuri de sprijin financiar pentru cabinetele medicale din sector, am încurajat bugetul participativ și am inițiat dialoguri cu membrii comunității, din toate categoriile sociale și de toate vârstele.

Ne dorim să creăm o țară sigură economic, cu investiții serioase și de perspectivă. Ne dorim un oraș frumos, curat, o adminstrație prietenoasă și utilă, nu birocrație și timpi pierduți.”, mai precizează candidatul la președinția PNL Sector 3.

Antonel Tănase: Vom sprijini moțiunea lui Ludovic Orban care propune o Românie europeană, euroatlantică respectând principiile liberale și aplicând măsuri menite să asigure bunăstare și prosperitate generațiilor viitoare.

Și pentru că politica, așa cum ziceam mai sus, e muncă de echipă și energie unitară, vom sprijini moțiunea lui Ludovic Orban care propune o Românie europeană, euroatlantică respectând principiile liberale și aplicând măsuri menite să asigure bunăstare și prosperitate generațiilor viitoare.

Pandemia ne-a arătat ce probleme avem în sistemele de învățământ și sănătate, cât de în urmă suntem cu infrastructura și cât de multe investiții sunt restante în România.
  • Este nevoie de un lider echilibrat, așa cum este Ludovic Orban, care să gestioneze măsurile cele mai potrivite pentru economia și viitorul României.

A demonstrat deja că poate să scoată PNL din conul de umbră în care partidul căzuse ani buni. A reușit să spargă dominația social democrată și să dea la o parte PSD de la guvernare. A reușit să țină echilibrul la momentul exploziei pandemiei în România. Nu există performanță mai bună decât aceasta.

Un impuls extraordinar dat de Guvernul Orban instituțiilor din România a fost digitalizarea. România digitală este România viitorului și dacă ratăm acești pași, vom păți cum am pățit în anii 90 cu autostrăzile: au trecut 30 de ani și tot nu le avem.

Ludovic Orban a avut curajul și viziunea să încline balanța guvernamentală spre România Digitală și nu avem nicio scuză să nu ducem cu bine la capăt acest proiect.”, a mai scris Tănase pe facebook.

Tănase: Îmi propun ca la finele anului 2023, PNL Sector 3 să aibă 1000 de membri activi, oameni educați și instruiți, care să știe sectorul la firul ierbii.

”Vă întreb și pe dumneavoastră și mă întreb și pe mine: cum ajungem, pas cu pas, spre viitorul european? Spre acea țară ca afară?

Doar prin OAMENI. Cu oameni pregătiți, cu o echipă de oameni motivați vom consolida activitatea filialei și organizarea internă a structurilor noastre.

Creăm 900 de funcții politice noi și ne organizăm politic în oglindă cu sistemul electoral, cu cele peste 300 de secții de votare pe care le avem în sector.

Îmi propun ca la finele anului 2023, PNL Sector 3 să aibă 1000 de membri activi, oameni educați și instruiți, care să știe sectorul la firul ierbii.

Acum doi ani, am venit în fața dumneavoastră și v-am cerut votul.Vorbeam atunci despre reconstrucția încrederii în instituțiile statului prin digitalizarea și informatizarea administrației publice.
  • Pot să vă spun, cu mâna pe inimă, că m-am ținut de cuvânt.”, precizează candidatul la șefia PNL Sector 3.

Antonel Tănase: Din funcția de secretar general al Guvernului, împreună cu Ludovic Orban, atunci premier, am creat Autoritatea pentru Digitalizarea României iar într-un an am finalizat proiectul E-GOV concretizând măsurile pe care autorităție române trebuie să le ia în următorii 10 ani.

Deputatul PNL București explică, în aceeași postare, de ce a insitat pe digitalizare, precizând că este viitorul: ”Și pentru că în acest viitor facem o economie esențială, mai importantă decât banii. Economisim timp. Acel timp irosit de fiecare dintre noi cu birocrația pe la ghișee, pe la cozi, pe la autorizații.

De aceea avem nevoie de cea mai compententă și mai echilibrată forță politică a României, Partidul Național Liberal.”, mai scrie fostul Secretar general al Guvernului Orban.

Antonel Tănase, deputat PNL de București și candidat la șefia PNL Sector 3: Vă invit, dragi colegi, alături de mine să construim România, să recreionăm administrația Sectorului 3, să fim o parte importantă a Noului București. Știu că vă chem la muncă, dar am încredere că nu vă dați la o parte din fața efortului care ne așteaptă. Noi suntem cei care știm ce trebuie făcut dar și cei care ne suflecăm mânecile să facem treabă.

 

 

 

 

 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner