Barna, replică pentru Tăriceanu: Eu până nu văd votul ALDE la moțiune nu cred că Tăriceanu e în opoziție

dan barna

Președintele USR Dan Barna spune despre Călin Popescu-Tăriceanu, care a declarat că nu vrea alegeri anticipate, că până nu vede votul ALDE la moțiunea de cenzură, el nu crede că Tăriceanu e în opoziție.

„Călin Popescu Tăriceanu răspunde de pe holuri că nu vrea alegeri anticipate și își amintește că avem un guvern în funcție. Da, acel guvern Dăncilă din care a ieșit trântind ușa și pe care pretinde că vrea să-l dea jos la moțiune.

Lui Tăriceanu îi este foarte frică de alegătorii care i-au trimis partidul în subsolul clasamentului la europarlamentare din cauza complicității în rele cu PSD, mutilarea independenței justiției și slăbirea economiei românești.

Eu până nu văd votul ALDE la moțiune nu cred că Tăriceanu e în opoziție. Și ce înseamnă asta că ALDE e în opoziție și Teodor Meleșcanu, încă membru ALDE, conduce Senatul? Vom afla curând dacă ALDE și Pro România chiar s-au supărat pe PSD sau își creează argumente pentru o nouă negociere de pe poziții de forță cu PSD”, a scris Barna, pe Facebook.

Tăriceanu – avertisment pentru Meleşcanu şi Dăncilă