duminică, iunie 26, 2022

Buşoi: Să fim corecți cu PSD, dar să nu uităm că a luat decizii profund greşite faţă de români

Europarlamentarul PNL Cristian Buşoi a declarat, sâmbătă, la Argeș, că PNL trebuie să aibă un „parteneriat corect” cu PSD, dar să nu uite că „Partidul Social Democrat are o agendă proprie şi de-a lungul ultimilor ani a luat decizii profund greşite faţă de România şi faţă de români”.

„(…) Să nu uităm însă că vremurile sunt unele dificile. Da, PNL a mai trecut România prin încercări grele în cursul istoriei. (…) Avem datoria să impunem în coaliţia de guvernare acele  măsuri care sunt benefice în primul rând pentru România. Sigur, suntem datori să avem un parteneriat corect cu partenerul nostru de guvernare, dar să nu uităm că Partidul Social Democrat are o agendă proprie şi de-a lungul ultimilor ani a luat decizii profund greşite faţă de România şi faţă de români, deci trebuie să continuăm şi să impunem o agendă reformistă, trebuie să impunem măsurile potrivite în sistemul de sănătate, în sistemul educaţional, în economie”, a declarat europarlamentarul PNL Cristian Buşoi, la conferința de alegeri a filialei PNL Argeș.

PNL „şi-a găsit  o direcţie bună”, la nivel național, iar actuala conducere oferă „garanţia unui parteneriat mai strâns ca niciodată cu preşedintele Klaus Iohannis”, a mai spus europarlamentarul.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner