Ce spune Orban despre sancționarea persoanele care nu mai respectă linia de comunicare a PNL

Ludovic Orban
sursa foto: pnl.ro

Președintele PNL Ludovic Orban a spus, referitor la sancționarea celor din partid care nu respectă linia de comunicare, că trebuie să existe o coerență în comunicarea în PNL.

„Deci am tras un semnal de alarmă privind necesitatea unei coerențe în comunicarea partidului și a faptului că dăunează imaginii de ansamblu a partidului orice fel de declarației care iese din contextul deciziilor politice ale Partidului Național Liberal. E un lucru normal, firesc, că practic am intrat în perioadă de precampanie, vom avea 2 ani de zile de alegeri din 6  în 6 luni și este normal și firesc ca Partidul Național Liberal să comunice coerent și să comunice prin acei lideri care sunt investiți cu competența de a comunica diferitele teme ale partidului pe diferitele domenii de activitate”, a spus Orban.

Orban a negat că vicepreședintele Florin Roman i-a reproșat în ședința de luni a partidului că are o atitudine totalitaristă.

„Nu știu de unde aveți dumneavoastră asemenea informații, domnul Roman, puteți să-l întrebați, a fost prezent lângă mine. Deci nu este adevărat că domnul Roman a spus așa ceva. E o minciuna. Au fost niște discuții legate de coerența comunicării, legate de funcționarea departamentului de comunicare, nicidecum discuții de genul celor pe care le relevați și nici nu știu cum poate exista cineva care să inventeze pur și simplu lucruri care nu s-au întâmplat în reuniunea Biroului Executiv.

Decizia Biroului Executiv, a fost aceea de a atrage atenția tuturor liderilor Partidului Național Liberal, că în declarațiile lor publice trebuie să respecte deciziile organismelor statutare ale partidului, trebuie să respecte strategia politică a partidului și trebuie să apere imaginea partidului și imaginea liderilor Partidului Național Liberal”, a mai spus Orban.