joi, martie 23, 2023

Ciolacu: Siguranța și sănătatea românilor, nu/Guvernul trimite Poliția să-i amendeze pe românii care nu au primit măștile gratuite

Președintele PSD Marcel Ciolacu a acuzat, marți, Guvernul PNL că nu este preocupat de siguranța și sănătatea românilor, ci de alegeri și ”buzunare pline”, reclamând că Executivul trimite ” Poliția să-i amendeze pe românii care nu au primit măștile gratuite”.

„Siguranța și sănătatea românilor, nu. Alegeri și buzunare pline pentru voi, da! În martie ați dat vina pe PSD! Deși și atunci prioritare erau alegerile anticipate și nu pregătirea țării pentru pandemie. Le-ați promis românilor că veți achiziționa aparatură pentru secțiile ATI! Acum le spuneți că secțiile sunt pline. Ați promis elevilor că își vor putea continua studiile în sistem on-line, că le veți asigura tablete celor care nu au posibilitatea și că școala on-line este soluția viitorului. Acum vedem cu toții că școala on-line din România voastră educată înseamnă de fapt școală on-line fără tablete, fără internet, fără softuri și sistem unitar de predare! Adică ceva inexistent, bifat însă ca fiind îndeplinit de neamurile voastre puse în funcții grase!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Marcel Ciolacu a reamintit Guvernului că a promis persoanelor lipsite de posibilități că nu vor fi nevoite ”să renunțe la felia de pâine pentru a-și cumpăra mască”.

”Acum trimiteți poliția să-i amendeze pentru că nu poartă măștile pe care voi ar fi trebuit să le livrați deja demult! Ați făcut licitații pentru a achiziționa tot ce, vezi Doamne!, nu lăsase PSD-ul: echipamente de protecție, măști, aparate de ventilație, tablete etc etc. Acum văd toți românii, în dosarul Unifarm, trimis deja de DNA în instanță, că singurul motiv pentru care v-ați grăbit să faceți licitațiile au fost #șpăgile imense cerute de voi! Acum, la șase luni de atunci, pe cine veți mai da vina?”, a conchis Marcel Ciolacu.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner