Cioloş anunţă că va candida şi la parlamentare

dacian ciolos plus

Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat, duminică, la Constanţa, că va candida şi la alegerile pentru Parlamentul României, argumentând că proiectul său este de fapt în ţară.

„Dacă va fi nevoie şi atât cât va fi nevoie voi merge şi în Parlamentul European şi voi fi disponibil şi pentru Parlamentul României. De un lucru pot să vă asigur că, indiferent ce se va întâmpla până în 2020, voi fi şi candidat pentru Parlamentul României. Pentru că proiectul meu este în România, chiar dacă acum candidez pentru Parlamentul European nu o fac pentru a pleca la Bruxelles, nu am nevoie”, a declarat Cioloş, care deschide lista Alianţei USR – PLUS pentru alegerile europarlamentare din luna mai.

În ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale, însă, Cioloş spune că nu poate lua o decizie.

„Eu personal nu pot să iau o decizie pentru că noi vom lua o decizie despre cum vom aborda campania pentru prezidenţiale, după ce trec alegerile europarlamentare. Şi vă asigur că Alianţa 2020 USR – PLUS în această direcţie va acţiona, pentru a susţine un proiect pentru România. Modul în care vom face lucrul acesta îl vom decide împreună, după ce vor trece alegerile europarlamentare”, a arătat liderul PLUS, care a susţinut că are o relaţie bună cu preşedintele Klaus Iohannis.