miercuri, septembrie 28, 2022

Codrin Ştefănescu: Isărescu ne-a spus-o pe şleau că inflația ajunge curând la 20%, că Robor-ul va atinge 10,2% în toamnă, că ratele vor deveni imposibil de plătit şi, mai ales, că nimeni nu poate face nimic!

Secretarul general al APP, Codrin Ştefănescu, scrie, pe Facebook, că guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a transmis practic un mesaj cinic şi totodată pesimist populaţiei conform căruia, din toamnă, viaţa va fi aproape insuportabilă, cu o inflaţie ce va ajunge la 20%, cu un Robor care va continua să crească, cu preţuri exorbitante la produsele alimentare şi cu rate imposibil de plătit de un om care câştigă un salariu mediu.

„Deci Mugur Isărescu ne-a spus-o pe șleau! Direct, fără menajamente, cinic. Cam ca un şut în dos sau o palmă peste ceafă! Că inflația ajunge curând la 20%, că robor-ul va atinge 10,2% in toamna asta, că preturile vor exploda și mai mult, iar ratele vor deveni imposibil de plătit! Adică viața va deveni tot mai grea și nimeni nu poate face nimic. Cu atât mai puțin guvernul PSD-PNL! Și să bem in continuare mult ceai de tei! Dacă e posibil, împreună cu cei pe care unii i-au votat!”, scrie Ştefănescu.
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner