vineri, august 19, 2022

Dacian Cioloș: PNL-ul a trădat încrederea oamenilor la aceste alegeri

Copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş a declarat că la Iaşi PSD şi PNL au „trădat” încrederea cetăţenilor. Fostul premier a punctat astfel  că „PNL a luat primari pesedişti cu traista” , iar Alianţa trebuie să facă o breşă pentru a obţine cât mai multe primării.

„În aceşti ultimi 30 de ani s-au acumulat frustrări în Moldova şi în Iaşi. S-au acumulat frustrări pe bună dreptate, pentru că infrastructura e într-o stare deplorabilă, investiţiile au fost puţine, mai ales cele creatoare de locuri de muncă, politicienii în cel mai bun caz au fost slabi, dacă nu de-a dreptul corupţi sau chiar hoţi. Vreau să fie clar că vorbesc de politicieni, vorbim de primarii, de administratorii, de cei din funcţii publice de la partidele care au guvernat şi administrat aici în ultimii 30 de ani. Din păcate, aici la Iaşi nu doar PSD-ul, dar inclusiv PNL-ul a trădat încrederea oamenilor la aceste alegeri sau în pregătirea lor. Au trădat încrederea oamenilor cinstiţi şi a unor oameni care aşteptau alternativă şi schimbări. Din păcate, PNL a luat primari pesedişti cu traista. I-a luat la grămadă”, a spus Dacian Cioloș, potrivit Agerpres.

Întrebat fiind de jurnalişti câţi dintre cei care au intrat în USR PLUS în ultimele luni sunt din alte formaţiuni politice şi candidează la alegerile locale, Dacian Cioloş a răspuns că numărul „e nesemnificativ”.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner