Dăncilă, despre amnistie şi graţiere: Discuţiile erau în Comitetul Executiv Naţional, acolo au fost presiuni, nu făcute de domnul Dragnea ci chiar de colegi

Viorica Dăncilă a declarat, joi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că discuţiile şi presiunile privind amnistia şi graţierea erau în Comitetul Executiv Naţional al PSD, nu făcute de Liviu Dragnea ci chiar de colegi, preşedinţi de organizaţii. Ea a menţionat că şi Marcel Ciolacu a votat în CexN pentru amnistie şi graţiere, el fiind lider al organizaţiei de Buzău, potrivit News.ro. 

”Domnul Dragnea nu venea la Guverm, dacă a venit de două ori. Mergeam şi la Camera Deputaţilor, când veneau şi ceilalţi preşedinţi de partid. Discuţiile erau în Comitetul Executiv Naţional, acolo au fost şi presiuni legate de amnistie şi graţiere. Nu făcute de domnul Dragnea ci chiar de colegi din Comitet, ei cereau, erau preşedinţi de organizaţii care cereau amnistia şi graierea, iar domnul Dragnea îi susţinea pe ceilaţi”. a spus Viorica Dăncilă.

Ea a precizat că şi Marcel Ciolacu era de acord cu amnistia şi graţierea.

”Era de acord cu ceilaţi, a fost vot în Comitetul Executiv, pentru amnistie şi graţiere şi nu s-a opus nimeni, a votat inclusiv domnul Ciolacu care era preşedinte la Buzău”, a spus ea.

Fostul premier a mai spus că nu s-a aşteptat ca moţiunea de cenzură să treacă şi a precizat că Marcel Ciolacu a venit la ea în birou, cu o zi înainte de vot şi i-a arătat, matematic, că nu are cum să treacă moţiunea de cenzură. â

”Am fost trădată la prezidenţiale, unul dintre ei e secretarul general al PSD şi preşedintele partidului de acum”, a mai spus Dăncilă, precizând că şi-au mai dorit să candideze Gabriela Firea şi Eugen Teodorovici dar şi Călin Popescu Tăriceanu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare