Dăncilă: Premierul COVID şi guvernarea lui ratată n-au reuşit decât să prăbuşească speranţele oamenilor

Fostul premier Viorica Dăncilă a reacţionat, sâmbătă, după ce Ludovic Orban a calificat guvernarea PSD drept ”catastrofală”, afirmând că ”premierul COVID şi guvernarea lui ratată n-au reuşit decât să prăbuşească speranţele oamenilor” şi că ”ciocoismul galben care conduce azi România împinge la faliment judeţele”.

”Premierul COVID şi guvernarea lui ratată n-au reuşit decât să prăbuşească speranţele oamenilor, să inducă frica în societate şi să irite tot mai mulţi români cu politizarea distrugătoare a administraţiei. Ciocoismul galben care conduce azi România împinge la faliment judeţele şi afectează grav şansele comunităţilor locale la dezvoltare”, a scris Viorica Dăncilă, pe Facebook.

Viorica Dăncilă susţine că ”cel mai bun răspuns la dezastrul liberal este un vot apăsat pentru PSD”.

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a criticat în termeni duri sâmbătă fosta guvernare PSD, susţinând că aceasta a gestionat ţara într-un mod „catastrofal”.

„Puteam să stăm liniştiţi anul trecut, să lăsăm PSD-ul să se facă de râs cu modul catastrofal în care au guvernat, să venim la alegeri să le dăm o bătută de să le iasă pe nas. Dar ce se întâmpla cu România, că întreb? Gândiţi-vă că ne-ar fi prins pandemia, criza economică, seceta, inundaţia cu un guvern condus de Dăncilă şi de echipa de analfabeţi funcţional grupaţi în jurul lui Dăncilă. Unde ar fi ajuns Româna astăzi dacă nu luam decizia de a pune mai presus de interesul personal al partidului pe care îl conduc interesul României? Pentru că România ajunsese într-o fundătură”, a declarat Ludovic Orban.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare