DEMERS FĂRĂ PRECEDENT: Plângere penală națională împotriva protocoalelor secrete.Cine și de unde poți lua Modelele de plângeri penale/sesizari ?

În urmă cu câteva minute, fostul colonel SRI, Daniel Dragomir și fondatorul Inițiativei civice România 3.0, a anunțat lansarea unui demers fără precedent împotriva mult discutatelor protocoale secrete.Acesta pune la dispoziția tuturor un model de plângere penală / sesizare împotriva celor ce au încălcat legea prin semnarea protocoalelor secrete și prin punere lor în practică.
Acest model poate fi descărcat din link-ul de la finalul articolului, modificat de orice cetățean și transmis la DIICOT sub două forme:
 
1) Ca plângere penală de către cei care au fost vătămați de Securitatea 2.0. Este și cazul meu, este cazul tuturor care au avut implicare SRI în dosare, beneficiari secundari unității SRI, activități comune cu SRI, implicarea ofițerilor în dosare etc. Mi-aș dori să -i văd pe vasnicii noștri politicieni dacă au #curaj să depună această plângere.
 
2) De către orice cetățean, sub formă de sesizare, având în vedere că acest protocol a încălcat Constituția, legile țării, dar mai ales că a arestat democrația din România. Orice român care are #curaj o poate depune la DIICOT. Doar împreună, mii și zeci de mii de români putem termină cu dictatură Securității 2.0.

Daniel Dragomir pune la dispoziția tuturor românilor un model de plângere penală / sesizare

 Dragomir mai precizează pe pagina oficială a Inițiativei România 3.0, de ce să se facă aceste plângeri la DIICOT.
Daniel Dragomir”De ce la DIICOT?
Pentru că procurorul șef Lazăr este de fapt avocatul lui Kovesi. Pentru că semnatarii protocolului sunt de fapt o mafie.
Aceasta este o Inițiativă România 3.0. Doar prin implicare, prin share, prin atitudine și #curaj eliberăm România.
După fiecare depunere de plângere sau sesizare, faceți o poză cu numărul de înregistrare și postați pe Facebook.
Să inundăm DIICOT și Facebook cu revolta noastră!”
Citește mai multe detaliile prezentate pe site ul inițiativei civice accesând link ul de mai jos
Puteți descărca aceste modele de plângere penală/sesizare națională mai jos

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare