Deputatul Horia Țuțuianu – soluția pe termen scurt pentru stoparea creșterii prețurilor la energie: Plafonarea prețurilor la nivelul mediei ultimelor 6 luni și subvenționarea a 50% din scumpirea rezultată în facturi

Tutuianu

Creșterea prețurilor la energie electrică și gaze poate fi combătută, pe termen scurt, doar prin plafonarea prețurilor la electricitate și gaze la nivelul mediei ultimelor 6 luni și subvenționarea a 50% din scumpirea rezultată în facturi. Repet, o soluție pe termen scurt., precizează deputatul PSD Horia Țuțuianu, intr-o declarație de presă.

Mai mult decât atât, parlamentarul social-democrat spune că o soluție pe termen lung, pentru combaterea creșterea prețurilor la energie, vorbim de măsuri ce vizează creșterea capacității de producție internă, accesarea Fondului de Modernizare, iar prin HG poate fi limitată marja de profit la prețurile de vânzare de la Nuclear Electrica și Hidroelectrica. Dar pentru asta avem nevoie de guvernanți cărora să le pese.

Țuțuianu: I-ați auzit până acum să vină cu vreo soluție? Să ia vreo măsură? NU! Pentru că singura lor preocupare e lupta internă din PNL, în timp ce majoritatea românilor se pregătește de colaps.

”Când va veni și rândul românilor?

Când veți guverna pentru români și nu doar pentru voi? Sper că nu la viitoarele alegeri generale!

Asumați-vă, domnilor guvernanți! Sunteți singurii responsabili.”, conchide deputatul PSD în declarația de presă.