miercuri, iunie 29, 2022

Deputatul PSD Daniel Ghiţă: „Felicitări, Eduard Novak! Sportivii de performanță (doar cei români!) sunt pentru dvs. niște cârpe? Câţi bani ai luat să ne umilești sportivii români?

Deputatul PSD Daniel Ghiţă scrie, pe Facebook, că banii care ar trebui să ajungă la sportivi sub formă de premii sau sume efective pentru costurile cu pregătirea fizică și nutriția sunt luaţi de fapt de federații.

„Felicitări, Eduard Novak! Sportivii de performanță ( doar cei români !) sunt pentru Dvs niște cârpe? Câti bani ai luat să ne umilești sportivii români ? Pe banii românilor. De ce nu primesc sportivii de performanța ajutor ? Asigurare de sănătate, o indemnizație, sala de sport gratis, etc. Așa cum primesc în alte tari. Zero susținere pentru sportivi. Cunosc combinațiile din sport. Banii ajung la federații, care niciodată nu ajung la sportivi. Cu ceva ani in urmă au venit la mine cu oferta să candidez pe funcția de președinte la federația de kickbox.

Când au auzit ce doream eu să fac: toți banii să ajungă la sportivi, sala de sport gratis, asigurare de sănătate gratis, terapie gratis, un salariu minim pe economie, echipamente, competiții, sprijin financiar pentru toti sportivi am primit răspuns : nu se poate! Nu e nimeni de acord cu așa ceva! Cum? Să nu luam noi banii si să ajungă TOȚI la sportivi ? Ești nebun ? Multa ipocrizie, hoție din bani publici, care ajung la antrenori, federații, doar 10% ajung la sportivi.

Nu voi uita niciodata, sotia antrenorului meu (care nu m-a învățat nimic) m-a dezbracat in aeroport de trening, adidași, ce îi primisem cadou unde am luptat! Mă bucuram si eu de niște nimicuri, trening si niste amărâți de adidasi. Ce bani îmi dădeau, deși vedeam cât s-a încasat premiul! Ați distrus și sportul românesc! Adevărații ambasadori ai României! Nihil Sine Deo”, scrie Daniel Ghiță pe Facebook.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner