Dîncu, mirat de dezvăluirile lui Turcan: ‘Ne-a spus foarte deschisă și luminată că sunt bani pentru creșteri’

Dîncu

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, se arată surprins de dezvăluirile Ralucăi Turcan, ministrul interimar al muncii, despre lipsa banilor necesari pentru plata pensiilor în decembrie. Dîncu pune atitudinea ministrului muncii pe seama supărării că nu mai prinde o funcție în viitorul guvern, scrie stiripesurse.ro.

„Am observat un lucru. Noi de două săptămâni facem întâlniri de dimineața până seara. Ceea ce ne-a spus foarte deschisă și luminată doamna Turcan a fost că sunt bani pentru creșteri. Chiar ne-a surprins liniștea cu care ne-a spus că sunt bani pentru toate aceste lucruri. Se întâmpla acum trei zile. Nu știu cum s-a schimbat. Poate doar pentru faptul că dânsa nu a fost numită într-o funcție pe care și-o dorea în noul guvern. Dar nu e treaba noastră asta, e treaba colegilor din PNL”, a declarat Dîncu la Digi24.

Raluca Turcan, vicepreședinte PNL, a lansat un mesaj critic la adresa echipei de negociere cu PSD. „V-ați milogit la Ciolacu să prindeți un colț de pâine. Echipa de negociere a pregătit o garnitură și o foaie de parcurs pentru predarea la cheie a PNL către PSD.”, transmite Turcan, într-un mesaj intern.

„Florin, ești dispus să joci la poker până și banii de pensii. De mai bine de o lună mă țin de capul tău și-ți spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii și de alocații pt că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook”, este mesajul Ralucăi Turcan.

După declarațiile Ralucăi Turcan, Florin Cîțu a trimis Corpul de control al prim-ministrului la Ministerul Muncii.