joi, martie 23, 2023

DOCUMENT: SITUAȚIE DE O GRAVITATE FĂRĂ PRECEDENT – Aproape 300.000 de potențiali infractori, în libertate!

Conform documentelor oficiale obținute în exclusivitate de ecopolitic.ro, în România, la sfârșitul anului 2017, erau înregistrate oficial 272.455 de dosare penale cu autori necunoscuți.

În urma articolului publicat în data de 21/02/2018 cu titlul SURSE: Dezvăluiri explozive cu ce au descoperit cei de la Control Intern la Poliția Municipiului București și IGPR, și existând mai multe intervenții privind stoparea informațiilor pe care le-am făcut publice atunci, venim, într-un prim episod, cu documente exclusive, foarte îngrijorătoare privind numărul  dosarelor penale cu autori necunoscuți în România anului 2017.

Autori necunoscuti DocumentToate aceste documente oficiale ne fac să ne întrebăm, dacă în acest moment, în România sunt aproape 300.000 de potențiali infractori în libertate ?

Exemplu privind gravitatea acestor dosare penale cu AN (autor necunoscut)

Cazul polițistului pedofil putea deveni un alt caz penal cu autor necunoscut, dacă nu exista o presiune media pentru rezolvarea cazului și astfel stopându-se comiterea altor infracțiuni.Să nu uităm, că în același caz, polițistul mai comisese fapte de natură penală, iar toate dosarele anterioare erau trecute cu AN (autor necunoscut) și puse la sertar.

Topul județelor cu dosare penale rămase în evidența dosarelor cu autori neidentificați.

După municipiul București, care, conform documentelor anexate, la sfârșitul anului 2017, are peste 30.000 dosare penale rămase în evidența dosarelor cu autori neidentificați, urmează județul Constanța, Iași și Mureș.

autori necunoscutiTop 3 AN in dosare penale

Constanța      22.788

Iași                15.678

           Mureș             14.922

Orice explicație ar fi, ne gândim că sunt chiar foarte multe dosare cu autori necunoscuți.Mai grav este faptul că în acest moment, este foarte probabil ca lângă noi să se afle un infractor care este în libertate, poate un alt pedofil se află în libertate și-și cauta următoarea victimă.

Ne gândim că problemele din cauza cărora s-a ajuns la acest număr foarte mare de dosare penale cu autori necunoscuți, ar putea fi de natură internă, poate numărul subdimensionat de polițiști sau poate procurorii nu sunt la un nivel care să ducă la prinderea acestor posibili infractori, oricum așteptăm și unele explicații.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner