miercuri, septembrie 28, 2022

Două maşini furate, în valoare de 29.000 de euro, oprite la intrarea în România

Două autoturisme în valoare de 20.000 de euro şi respective 9.000 euro, căutate de autorităţile din Italia şi Suedia au fost depistate de poliţiştii de frontieră de la Foeni, din judeţul Timiș. Cele două maşini erau conduse de cetăţeni sârbi care încercau să intre în România.

”La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Suedia, în anul 2022. Autoturismul, în valoare de 20.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei”, transmite Poliţia de Frontieră, într-un comunicat de presă, de duminică.

Câteva ore mai târziu, la acelaşi Punct de Trecere a Frontierei s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un alt cetăţean sârb, în vârstă de 25 de ani, conducând un autoturism marca Opel Insignia.

”La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia, în anul 2022. Autoturismul, în valoare de 9.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei”, se mai arată în comunicat.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner