Drulă: România astăzi, la deschiderea anului universitar – un plagiator aflat în vârful PNL, susținut de președintele țării

Liderul USR Cătălin Drulă spune că astăzi, la deschiderea anului universitar, România are „un plagiator aflat în vârful PNL, susținut de președintele țării, cel care a scris noile Legi ale Educației”.

„<<România Educată>> = România nu mai are nicio universitate în primele 1.000 ale lumii. Începem noul an universitar cu această știre. 

Polonia are nouă. Cehia are patru. Ungaria are patru. 

Dar nu este doar o problemă de clasament. Este o problemă de sistem. Sistemul patronat de Klaus Iohannis, construit de PSD și PNL. 

Universitățile noastre sunt conduse ca niște feude private. Rectorii – mulți dintre ei susținuți politic de PSD și PNL – sunt veșnici în funcții. Iar noua lege a lui Klaus Iohannis le permite rectorilor aflați în funcție să mai dețină încă două mandate la conducerea universităților. 

Tot sub ochii lui Klaus Iohannis, România s-a transformat într-o fabrică de doctorate plagiate. Sper ca măcar astăzi lui Nicolae Ciucă, președintele PNL, să-i fie rușine și să stea acasă. 

Studenții noștri merită un sistem universitar mai bun. Un lucru este cert: acesta nu va fi oferit niciodată de PSD, de PNL și de Klaus Iohannis”, a scris Drulă, pe Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare