joi, august 11, 2022

Eugen Teodorovici: În urmă cu mai bine de 32 de ani, mulțimea revoltată din stradă primea promisiunile disperate ale celor 100 de lei în plus la salariu, românii nu au mai suportat umilinţa şi „mămăliga” a explodat; acum, românilor li se aruncă în față cei 50 de bani pe litrul de combustibil alimentat la pompă, indiferent de cât de mult va crește prețul, că poate ajunge la 12 sau la 15 lei pe litru, iar românii „rezistă” și suportă în continuare umilința

Fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici, se întreabă, pe Facebook, cât timp românii vor mai suporta umilinţele la care sunt supuşi zi de zi de cei care conduc ţara.

„În urmă cu mai bine de 32 de ani, mulțimea revoltată din stradă primea promisiunile disperate ale celor 100 de lei în plus la salariu. Românii NU au mai suportat umilinţa şi…mămăliga a explodat.

Acum, românilor li se aruncă în față cei 50 de bani pe litrul de combustibil alimentat la pompă, indiferent de cât de mult va crește prețul, că poate ajunge la 12 sau la 15 lei pe litru! Românii rezistă și suportă în continuare umilința … mămăliga (ÎNCĂ) NU mai explodează …SIGUR, NU asta era SOLUȚIA pe care o așteptau românii!”, scrie Teodorovici.

spot_img

2 COMENTARII

  1. TRAIASCA TEMBELUTIA !!! VIVAT TEMESHVAR !!! O sa ajungem ca IDIOTII aia DEMOCRATI din fosta insula CEYLON !!! Cel putin CEAUSESCU ne dadea ceva pe CARTELA !!! In DEMOCRATIA AMERICANO-SASEASCA veti primi CIUCIU sau CANCI !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner