luni, august 15, 2022

Firea: Nicușor Dan, tupeu de “frate de interlop”/Proiectele pentru fonduri UE sunt depuse de echipa mea

Gabriela Firea a declarat, luni, că primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că va atrage fonduri europene pentru termoficare, însă proiectele au fost depuse de luni de zile, însă ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a ”dosit” aceste proiecte.

”Ca a mintit in campanie ca va rezolva totul rapid, pentru ca “stie”, “poate” si “il ajuta guvernul” incepe sa fie din ce in ce mai evident. Avariile le-a pus pe seama mea si a echipei mele. Acum anunta ca va avea si el avarii, “chiar sute”. Si ca nu are solutii imediate pentru livrarea fara intreruperi a apei calde. In campanie a jurat ca, de pe 28 septembrie, totul va merge “uns”.  Dar… sa confisti munca predecesorului, sa te impaunezi ca e meritul tau si sa-ti arogi ceva pentru care nu ai muncit o clipa, depaseste orice imaginatie! Tupeu de “frate de interlop”! Azi, Dl Plicusor a anuntat ca “va atrage” el fonduri europene pentru termoficare!”, a declarat Gabriela Firea, pe Facebook.

Gabriela Firea a afirmat că proiectele sunt deja depuse, însă au fost blocate de ministrul Fondurilor Europene.

”Fonduri pentru care atat eu, cat si echipa mea, ne-am zbatut patru ani si am indeplinit toate conditiile impuse, inclusiv cele mai dificile si de durata : Strategie energetica a Capitalei si Studiul de fezabilitate. Numai ca, de cateva luni, totul este blocat la Ministerul fondurilor europene.  Puteam semna demult contractul de finantare. Dar Dl Ministru PNL Boloș l-a dosit, ca sa-l semneze noul primar, pe munca fostului primar.  Sa va fie rusine!  Veti primi exact ce meritati!  Aveti zero respect pentru romani!  Totul este pentru voi, carierele voastre si imbuibatii din jurul vostru! Puneti mana si munciti! Si apoi sa va laudati! Cu rezultatele muncii voastre, nu a altora! Furt pe fata!  Ce ne mai miram? Ati furat voi alegerile.. daraminte niste contracte pe fonduri europene…”, a conchis Firea.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner