Firea, reacție după eșecul depunerii PNRR: Acum, Bruxelles-ul ne arată cu degetul unde a ajuns România din cauza aroganței și incompetenței guvernului de dreapt

Firea

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a reacționat pe facebook, după ce Guvernul Cîțu a avut un nou eșec – Planul Național de Redresare și reziliență(PNRR) a fost respins pentru a doua oară de Comisia Europeană, care a găsit zeci de nereguli în proiectul prin care România ar urma să primească fonduri în valoare de 29,2 miliarde de euro: 

  • Planul României pentru obținerea banilor europeni a fost retrimis rușinos în țară de Bruxelles, cu observații concrete și esențiale. A patra oară. Căci nu la literatură se așteptau oficialii europeni, ci la un document clar și explicit. Pe puntea corabiei România cântă frenetic agonizant orchestra “ Guvernului meu” coaliția de dreapta PNL USR PLUS UDMR. Exact ca in celebra scenă hollywoodiană din “ Titanic”, România se scufundă, lovită din toate părțile de valuri enorme.

Firea: După un an și ceva de pandemie și guvernare de dreapta economia se duce în cap.Guvernul cântă, premierul Câțu ne spune că economia duduie. Oamenii se uită în buzunare. Guvernul cântă și mai tare.

Fostul edil al Capitalei precizează că Bruxelles-ul ne arată cu degetul unde a ajuns România din cauza aroganței și incompetenței guvernului de dreapta, care a insistat să-și demonstreze competența.

Senatoarea acuză Guvernul că a refuzat să discute cu toate sindicatele și partidele, pentru a trimite un PNRR cât mai performant, și nu a vrut nici măcar să ni-l arate în ceasul al 12 lea, la momentul așa zisei dezbateri din Parlament.

”Și acum, a patra oara, șocant, cu toate dovezile în față, “ Guvernul meu” cântă fericit pe puntea corabiei.

Premierul Câțu ne spune că totul este un fake news, că PNRR nu a fost respins de Comisia Europeană, nu a fost retrimis.”, mai scrie Firea pe facebook.

DOCUMENT / Un nou EȘEC pentru Guvernul Cîțu – PNRR, trimis înapoi României, pentru a doua oară

Gabriela Firea: Ce sunt acele întrebări și observații dure și explicite privind finanțarea ale Comisiei atunci? Nimic! Sau, doar, ce este evident! Că NU LE PASĂ DE OAMENI!! NU LE PASĂ DE ROMÂNIA!
Ce-ar mai fi de zis?