Florescu, despre cei 4 ani de mandat ai primarului Sectorului 6 al Capitalei: 4 ani de minciună și dezastru in Sectorul 6!

florescu 4 ani

Ștefan Florescu, președintele PMP Sector 6 din București, face o retrospectivă a celor 4 ani de mandat ai primarului de sector, considerând că sunt 4 ani de minciună și dezastru.

”Coșmarul locuitorilor din Sectorul 6 începe la ieșirea din bloc, acolo unde, mizeria și haosul au pus stăpânire pe mai toate zonele sectorului, iar primarul mUtU continuă să irosească banii publici in lucrări făcute fără cap!

Promisiunile din campanie nu numai că nu au fos onorate, ba mai mult, toate problemele cu care se confruntă oamenii in comunitate au fost tratate cu indiferență și dispreț de către primarul mincinos mUtU!”, a scris Florescu pe pagina sa de socializare.

4 ani de minciună și dezastru in Sectorul 6! ✅ Coșmarul locuitorilor din Sectorul 6 începe la ieșirea din bloc, acolo unde, mizeria și haosul au pus stăpânire pe mai toate zonele sectorului, iar primarul mUtU continuă să irosească banii publici in lucrări făcute fără cap!✅ Promisiunile din campanie nu numai că nu au fos onorate, ba mai mult, toate problemele cu care se confruntă oamenii in comunitate au fost tratate cu indiferență și dispreț de către primarul mincinos mUtU!✅ Singura speranță a oamenilor au rămas alegerile locale, și ziua in care-l vor trimite acasă pe acest individ meschin, condus din umbră de clanurile mafiote din sector!#coruptiaucideinsectorul6 #hotiilapuscarie

Publicată de Stefan Florescu pe Duminică, 5 iulie 2020

Florescu precizează că ”singura speranță a oamenilor au rămas alegerile locale, și ziua in care-l vor trimite acasă pe acest individ meschin, condus din umbră de clanurile mafiote din sector!”