duminică, decembrie 3, 2023

Gabriel Oprea (UNPR): M-am întâlnit cu mai mulţi lideri politici – suntem pregătiţi să mergem la europarlamentare

Gabriel Oprea, președintele UNPR, a declarat că nu exclude eventuale alianţe politice în perspectiva alegerilor, precizând că îi aşteaptă să revină în partid pe toţi cei care au plecat.

  • Acesta s-a aflat în Parcul Tineretului unde a depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor Militari căzuţi la datorie în teatrele de operaţii şi pe teritoriul naţional.

Întrebat de jurnaliști în legătură cu informaţiile potrivit cărora ar fi avut recent o întâlnire cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, el a afirmat că a discutat cu mai mulţi lideri politici.

„M-am întâlnit cu mai mulţi lideri politici, ştiţi foarte bine că am avut o alianţă cu PSD, Alianţa de centru-stânga, care există şi acum la tribunal. Noi suntem pregătiţi, ca partid de centru-stânga, să mergem singuri în alegeri, avem electoratul nostru, suntem pregătiţi să mergem la europarlamentare, la prezidenţiale să sprijinim pe candidatul cel mai bun pentru România, mai ales în Anul Centenarului, mergem la locale şi apoi să intrăm în Parlament. Nu excludem eventuale alianţe politice”, a precizat Oprea.

Citește și

Lovitură pentru Firea. Companiile municipale – ilegale

Oprea: UNPR are în prezent peste 150.000 de membri.

„Am avut peste 400.000 de membri de partid, după ce am început să revenim, au mai venit zeci de mii de oameni. În momentul de faţă, avem peste 150.000 de membri de partid. (…)

Totdeauna am fost serioşi, ne-am ţinut de cuvânt, am sprijinit ţara asta, aşteptăm să vină la UNPR patrioţii români, aşteptăm rezerviştii militari pentru care noi am făcut multe lucruri şi i-am sprijinit. (…) Îi aşteptăm pe toţi membrii de partid care au plecat şi nu mai fac politică în momentul de faţă”, a mai transmis Gabriel Oprea.

În legătură cu problema juridică pe care o are UNPR cu PMP, Oprea a spus că speră să o rezolve pe cale amiabilă.

sursa: antena3.ro

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner