Gabriela Firea: Campania negativă din online și total mincinoasă ne-a afectat

firea

Gabriela Firea s-a prezentat, marți dimineața, la sediul central al PSD, unde are loc o ședință a conducerii partidului. Firea a acuzat că a pierdut Bucureștiul din cauza campaniei negative pe care competitorii săi au dus-o împotriva sa în online.

”Eu am 38%, iar PSD are 33% la CGMB. Cred că am contribuit și eu, pentru că sunt prima pe lista Consiliului General. Campania negativă din online și total mincinoasă ne-a afectat. Eu am făcut campanie pozitivă în online.
Până acum mi se spunea că sunt prea nouă, în partid, acum sunt veche, anchilozată? Nu la mine se referea domnul Ciolacu. Am niște bănuieli la cine se referea.

S-a luat decizia să urmăresc exit-poll-ul la Primărie sau la sediul din Băneasa. Așa s-a stabilit, din timpul săptămânii, de către conducere. Eu nu am de ce să mă rușinez, am obținut multe voturi. Eu vreau să văd caracatița. Au fost minciuni de campanie. Când soțul meu l-a sunat pe Orban, în noaptea alegerilor, când i-a reproșat că m-a demonizat, el i-a zis că au fost declarații politice. Dacă prin declarații politice poți de demonizezi și să demolezi un om, atunci această campanie este una murdară.”, a declarat Gabriela Firea.