Liderii PSD din teritoriu mulțumiți de rezultatele Congresului / ”Președintele PSD, Liviu Dragnea, a intuit perfect disfuncționalitățile de organizare din teritoriu”

Pe lângă alte mesaje transmise indirect, unul dintre liderii PSD din teritoriu, a ținut să-și exprime mulțumirea publică față de rezultatele congresului PSD de sâmbătă, 10 martie, de la Sala Palatului din București. Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru care este și președintele Comisiei pentru administratie publică din Senat, și-a exprimat printr-o postare pe pagina sa de socializare, atât susținerea pentru Liviu Dragnea și Marian Neacșu cât și dorința unei legături rapide și apropiate cu cei doi vicepreședinți regionali, Paul Stănescu și Lia Olguța Vasilescu, pentru rezolvarea problemelor concrete cu care se confruntă Regiunea Sud-Vest.

Senatorul Cârciumaru, consideră că ”Un partid politic modern își trage seva din interiorul Organizațiilor Județene, iar noul mod de organizare propus și votat, cel pe regiuni istorice conduse de vicepreședinți regionali, sperăm să revitalizeze activitatea politică în teritoriu și să aducă dezbaterea temelor politice și decizia asupra acestora mult mai aproape de baza partidului. Micșorând distanța dintre liniile decizionale ale Partidului Social Democrat, ne dorim să întărim unitatea partidului.”

Legături mai rapide si cat mai apropiate cu vicepreședinții regionali Paul Stănescu și Lia Olguța Vasilescu

olguta carciumaruLegăturile mai rapide, ne dorim să fie si cat mai apropiate, cu vicepreședinții regionali Paul Stănescu și Lia Olguța Vasilescu, sperăm să ne aducă un dialog mai eficient pe temele și problemele concrete cu care ne confruntăm în Regiunea Sud-Vest și astfel să reușim o aplicare mai eficientă a Programului de Guvernare.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a intuit perfect disfuncționalitățile de organizare din teritoriu

Carciumaru Dragnea
sursa foto: Gorj Domino

Conform lui Cârciumaru, președintele PSD, dl. Liviu Dragnea, a intuit perfect disfuncționalitățile de organizare din teritoriu, în special cele din perioada ulterioară alegerilor din 11 decembrie 2016 și, după discuțiile repetate din întâlnirile premergătoare Congresului din 10 martie 2018, am hotărât împreună că trebuie să găsim o cale pentru a comunica mai bine propriile realizări parlamentare și guvernamentale.

”Noi credem că o viață de organizație participativă, bazată pe multiple dezbateri pe teme legate de prezentul și viitorul societătii românești, o să crească nivelul calitativ al răspunsului nostru politic la nevoile materiale și spirituale ale regiunilor unde ne desfășurăm activitatea politică, precum și la nivelul întregii țări.

Florin CarciumaruCetățenii României așteaptă de la noi decizii ferme și hotărâte legate de viața lor prezentă și viitoare, iar noi am propus în Congres teme ambițioase și foarte importante pentru viitorul națiunii și al țării noastre. Sperăm să fim bine înțeleși și receptați de către toți românii din interiorul granițelor, cât și de cei plecați în afara granițelor noastre și pe care ne dorim să reușim să-i aducem cât mai repede înapoi acasă, în România. Alegerea doamnei Viorica Dăncilă în poziția de președinte executiv al PSD sperăm să aducă mai aproape de noi cât mai multe doamne și domnișoare din România, iar pe membrele noastre de partid să le determine să fie mai active politic și mult mai încrezătoare în privința rolului foarte important pe care îl au femeile în PSD, în politică și în societatea românească.” a mai scris senatorul PSD în postare.

  • Realegerea în funcția de secretar general a domnului Marian Neacșu a fost ceva firesc, activitatea dumnealui a fost, este și va fi și în viitor foarte importantă pentru PSD. Cine îl cunoaște și a colaborat de-a lungul timpului cu dumnealui, știe foarte bine ceea ce doresc să transmit.

Conform presedintelui Comisiei pentru administratie publica din Senatul Romaniei, ”Congresul PSD, prin vocea președintelui Liviu Dragnea, a oferit în premieră, românilor și României, un proiect de țară pe termen mediu și lung, iar cu aceeași ocazie a dorit să transmită clar și fără echivoc faptul că Partidul Social Democrat este o echipă puternică, determinată și hotărâtă, care prin abordarea pozitivă a tuturor temelor importante pentru România, încearcă și dorește să încheie acest “război româno-român”, totalmente inutil și care nu face deloc bine României în general, și niciunui român în particular. Dorim o colaborare constructivă cu toate forțele politice din România, numai și numai pentru binele țării noastre, iar prin mesajul politic transmis la Congresul PSD, am întins o mână tuturor celor care vor să muncească, zilnic, în slujba binelui general și pentru bunăstarea tuturor cetățenilor României, indiferent de opțiunile politice ale fiecăruia.”

Citește și

Gabriela Firea: Demarăm lucrările pentru o linie de tramvaie suspendate

”Pentru Organizația PSD Gorj pe care o conduc, sper ca acest Congres să fi reprezentat un bun prilej de înțelegere a ceea ce se dorește de la centru în privința activității noastre politice, adică o mai bună cunoaștere a temelor și problemelor naționale cu care ne confruntăm zilnic. Mai sper să reprezinte și un îndemn la o colaborare mai bună între noi toți, cei care formăm organizația PSD Gorj. Personal, îmi doresc ca printr-un dialog permanent, în cadrul dezbaterilor din interiorul organizației noastre, pe teme locale și naționale, să reușim să ne îmbunătățim mesajul politic pe care vrem să-l transmitem electoratului nostru, iar acțiunea noastră concretă în interesul tuturor cetățenilor județului Gorj să fie mult mai rapidă și de fiecare data cât mai apropiată de cerințele și doleanțele acestora”, a scris în încheierea postării senatorul Florin Carciumaru, presedintele PSD Gorj.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare