Ludovic Orban, primele declarații: Cei 5.000 de delegați au de ales între ”un candidat premier” și ”omul care vine cu soluția”

Foto: Eco Politic / News Bucuresti

Ludovic Orban a declarat la Romexpo, înaintea congesului PNL, că cei 5.000 de delegați au de ales între „un candidat premier în funcție” care a provocat criza guvernamentală și ”omul care vine cu soluția”.

”Este o zi decisivă pentru PNL, decisivă pentru România. 5.000 de persoane au de făcut o alegere extrem de importantă, aleg președintele PNL. Au de ales între un candidat premier în funcție, care este cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția care vrea să pună punct crizei guvernamentale.

Ca de fiecare dată, la fiecare eveniment, am emoții. Am convingerea că voi câștiga aceste alegeri. Dacă nu ai autoritate și legitimitate nu mai poți să girezi”, a mai declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban a fost primul dintre candidați care a ajuns la Romexpo, unde a făcut o baie de mulțime și fotografii cu delegații PNL.

”Încrederea mea este că nu vor fi încercări de suspendare a votului. Am încredere că vor fi respectate absolut toate procedurile de vot. Practic, aici ca președinte al partidului n-am putut să intervin. Avem o comisie de organizare a congresului și, de asemenea, avem o comisie de numărare și validare a votului care este formată cu repezentare paritară și care va fi condusă de președintele Comisiei de organizare, Theodor Stolojan. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot astfel încât să fie asiguat secretul votului. Președintele Klaus Iohannis este bine-venit, este parte a Partidului Național Liberal”, a declarat Ludovic Orban când a sosit la congres.