Natalia Intotero anunţă gazda Galei Tineretului, evenimentul va fi organizat la Târgul Jiu pe 18 noiembrie

Ministrul Familiei, Natalia Intotero a anunţat concluziile după întâlnirea de lucru a factorilor decizionali din domeniul tineretului, desfășurată timp de două zile la Brașov.
La discuțiile de astăzi au participat, secretar de stat Roxana Mînzatu.
„În cele două zile petrecute la Brașov, împreună cu directorii tuturor celor 15 Case de Cultură a Studenților din tară, cu asociațiile și fundațiile naționale de tineret, am făcut o evaluare a celor două programe desfășurate recent – „Pregătiți pentru viață”, prin intermediul cărora mii de adolescenți din toată țara au avut parte de câte un weekend cu activități educative organizate de Casele de Cultură Studențești, dar și celebrarea Zilei Mondiale a Educației, ocazie cu care au fost desfășurate campanii anti-drog destinate tinerilor. Ambele proiecte s-au dovedit a fi un succes și intenționăm să le extindem pe viitor.
De asemenea, am discutat despre proiectele de tineret care au câștigat concursul organizat de către Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, despre Gala Tineretului, care în acest an va fi organizată la Târgu Jiu în 18 noiembrie, dar și despre multe proiecte interesante pentru viitor.” , scrie Natalia Intotero pe pagina sa de Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare