Nicolae Ciucă transmite că fermierii au nevoie de ”politici coerente și bine țintite” – Creșterea producției interne și stimularea exporturilor sunt soluțiile ideale

Politicile coerente și bine-țintite, adaptate nevoilor fermierilor români, sunt esențiale pentru sprijinirea acestora, precizează Nicolae Ciucă într-o postare pe Facebook. Azi, în satul Doaga din Vrancea, preşedintele PNL s-a întâlnit cu producătorii de pe piața laptelui.

  • „Fermierii români trebuie să fie sprijiniți prin politici coerente și bine țintite pe nevoile lor. Am avut astăzi, în satul Doaga din Vrancea, o întâlnire cu producătorii de pe piața laptelui. Am pus pe masă și bune și rele, pentru a înțelege exact problemele și provocările domeniului lor.

Creșterea producției interne și stimularea exporturilor sunt soluțiile ideale pentru a reduce atât deficitul balanței comerciale din acest sector, cât și prețurile la alimente.

PNL a luptat – atât în țară, cât și la Bruxelles – ca fermierii noștri să poată obține cât mai multe finanțări din surse europene.

  • Și tot așa ne propunem să facem și de acum încolo, pentru că forța și reziliența unei economii sunt întotdeauna date de competitivitatea producătorilor săi”, este mesajul transmis sâmbătă, 6 aprilie, de către liderul PNL.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare