sâmbătă, iunie 25, 2022

Nicușor Dan: A început recepţia pentru Park& Ride Cora Pantelimon

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, marţi, că a început recepţia pentru Park& Ride Cora Pantelimon, proiect finalizat după aproape şapte ani de blocaje şi amânări.

„Am început recepţia la Park& Ride Cora Pantelimon. După aproape 7 ani de blocaje şi amânări, proiectul a fost finalizat. Parcarea are 500 de locuri, precum şi un terminal destinat transportului public în comun – autobuze, tramvaie, staţii/peroane pentru microbuze şi un culoar până la viitoarea staţie de metrou. Terminalul permite accesul facil la liniile urbane şi metropolitane de transport în comun”, a scris edilul general, pe Facebook.

La mijlocul lunii aprilie, el anunţa că parcarea de la intersecţia Pantelimon-Vergului este finalizată, dar va fi dată în funcţiune după ce municipalitatea va primi actele lucrărilor. Nicuşor Dan menţiona că autoritatea locală a avut, la rândul ei, întârzieri faţă de constructor în ceea ce priveşte plăţile.

„Ca să dăm în funcţiune parcarea de la Pantelimon, trebuie să avem procesul verbal de recepţie. Pentru ca să avem procesul verbal de recepţie, ne lipsesc actele de lucrări cu care să vină constructorul. Imediat ce avem aceste acte, semnăm procesul verbal şi îi dăm drumul. Deci, este ceva care nu e la noi, în momentul de faţă. (…) Este şi în interesul lui să îşi ia banii de la noi. Întârzie în momentul acesta cu dovezile de lucrări. (…) În momentul în care am fost şi noi ani de zile în întârziere cu plăţile, suntem din nou într-o discuţie din asta, nu vreau să spun mai mult”, explica atunci primarul general.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner