Nicușor Dan, despre candidatul USR la Primăria Sectorului 3: ”Îl cunosc pe Lucian Judele … Nu poate fi comparat cu un om care plantează palmieri prin București”

Uniunea Salvați România a prezentat candidatul USR Sector 3 pentru funcția de Primar al Sectorului 3. Este vorba despre Lucian Judele, care în acest moment deține funcția de viceprimar al Sectorului 3. Prezent la eveniment, primarul general Nicușor Dan a declarat că îl știe pe Judele, despre care spune că este un ”om serios”, care nu poate fi comparat cu ”un om care plantează palmieri prin București”.

”Îl cunosc pe Lucian Judele, l-am cunoscut mult în acțiunile care erau legate de parcul IOR, cel mai important lucru este că e un om serios. Mi se pare ireală comparația între un om ca Lucian Judele și un om care plantează palmieri prin București”, a declarat edilul Capitalei, Nicușor Dan, prezent la evenimentul de lansare a candidatului USR Sector 3 pentru funcția de Primar al Sectorului 3.

Potrivit primarului general, chestiunea Parcului IOR este problema principală a Sectorului 3, iar Robert Negoiță și Gabriela Firea au acționat împotriva interesului public:

”Pe chestiunea Parcului IOR, care este cumva problema principală a sectorului, am văzut din partea Primăriei Sectorului 3 numai acțiuni la alibi, câteva acțiuni în instanță în 2013 în care în momentul în care s-a pus în discuție să se dovedească că acel teren era parc nici primarul Sectorului 3, care era în litigiu, nici primarul Bucureștiului, care era în litigiu, nu s-au gândit să facă o chestiune elementară să cheme ca martori 1, 2, 10, 100 de oameni din zonă care să spună că acolo era parc. Și din cauza asta Curtea de Apel și apoi Înalta Curte au spus că acolo nu e parc, oamenii aștia, Robert Negoiță și Gabriela Firea, au acționat împotriva interesului public.

Și acum situația noastră e mai dificilă, am dat acea amendă de 35 de milioane de euro pe care sper ca instanța să o confirme și cu banii primiți să răscumpărăm terenul”, a explicat primarul Nicușor Dan.

”Dreapta trebuie să prezinte candidați care să câștige în București”

În concluzie, primarul Nicușor Dan spune că este bucuros de alianța USR-PMP-Forța Dreptei, care trebuie să ”facă acele mișcări necesare pentru a veni cu candidați care să câștige în București”.

”Dreapta trebuie să facă acele mișcări necesare pentru a veni cu candidați care să câștige în București, sunt bucuros că s-a format această alianță cu PMP și Forța Dreptei și nu pot decât să vă urez să avem success!”, a completat edilul.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare