PNL Gorj a avut dreptate!!!Compania Energetică Oltenia recunoaște că poate face contracte de furnizare a curentului electric cu toți gorjenii

PNL Gorj a avut dreptate!!!

Compania Energetică Oltenia recunoaște că poate face contracte de furnizare a curentului electric cu toți gorjenii

  • Liberalii au propus ca primăriile şi gorjenii să încheie contacte de energie cu CEO, în speranţa că astfel vor fi salvate locuri de muncă.

“Fiecare bec aprins poate însemna salvarea locurilor de muncă. Restructurările pot fi eliminate prin creșterea veniturilor”

  • Dan Vîlceanu, liderul PNL Gorj îl desfințează pe Dian Popescu : ” Dian Popescu este împotriva Complexului Energetic Oltenia.”

   ceo-contracte-energieÎncepând de astăzi, PNL Gorj s-a detașat de tot ceea ce însemnă campanie electorală în județ în sensul că este singurul partid cu o temă clară de campanie – „PNL îndeamnă gorjenii să încheie cu CE Oltenia contracte de furnizare a curentului electric!” , fiind singurul partid care și-a asumat și a demarat acțiuni concrete de salvare a CE Oltenia.Am zis că începând de astăzi pentru că, astăzi a apărut și confirmarea din partea Complexului Energetic Oltenia că poate să ofere astfel de servicii!!!

   În acest moment putem spune că PNL-iștii au pus pe masa gorjenilor o soluție clară și inatacatabilă de niciun adversar politic,  pe care o vor promova în această campanie electorală.Liberalii propunând ca primăriile şi gorjenii să încheie contacte de energie cu CEO, în speranţa că astfel vor fi salvate locuri de muncă.

   Nu poate nimeni să spună în acest moment ceva împotriva acestei inițiative pentru că este o inițiativă unică și care poate duce chiar la salvarea locurilor de muncă a celor care lucrează în CE Oltenia.

   PNL Gorj singurul partid din județ care are o temă de campanie : ”Liderii PNL îndeamnă gorjenii să încheie cu CE Oltenia contracte de furnizare a curentului electric”

ceoltenia După ce săptămâna trecută PNL Gorj a demarat o campanie anunțată public în conferință de presă, prin vocea celor trei lideri PNL, Dan Vâlceanu, Tudor Barbu și Severus Militaru, că acest partid, „PNL-ul  din acest moment cât și în campania pentru parlamentare va îndemna toți gorjenii să încheie cu CE Oltenia contracte de furnizare a curentului electric.”  , acum a primit și confirmarea din partea CE Oltenia că poate face contracte de furnizare a curentului electric cu toți gorjenii.

„Vă informăm că Societatea Complexul Energetic Oltenia are capacitatea tehnică să vă furnizeze energie electrică. Oferta noastră se bazează pe un preţ fix pentru toată perioada de livrare 01.01.2017 31.12 .2017, fără acordarea de bonusuri sau aplicarea penalizărilor, în cazul dezechilibrelor create din cauza neconcordanţei dintre prognoză şi consum, suportate de furnizor pe piaţa de echilibrare. Factura de eenrgie se va emite cu data ultimei zile a lunii de consum , iar termenul de plată va 45 de zile de la data emiterii pentru casnici şi şi data ultimei zile din lună pentru noncasnici,” scrie în răspunsul pe care CEO l-a dat PNL.

Săptămâna trecută, liberalii au propus ca primăriile şi gorjenii să încheie contacte de energie cu CEO, în speranţa că astfel vor fi salvate locuri de muncă.Până în acest moment putem spune că PNL ul prin această acțiune are o temă clară în campania pentru parlamentare, cu care se poate prezenta foarte ușor în fața oamenilor și care va duce inevitabil la un alt scor electoral la alegerile parlamentare.În timp ce majoritatea partidelor din Gorj nu au teme clare de campanie și se confruntă cu probleme interne, PNL ul pentru prima dată, de când s-a făcut campanie în Gorj, vine cu temă clară și care nu poate fi atacată.

   Dan Vîlceanu, liderul PNL Gorj îl desfințează pe Dian Popescu, care a făcut o serie de afirmații legate de inițitiva liberalilor :

dian-vilceanu” Dian Popescu este împotriva Complexului Energetic Oltenia.”

Conform unui articol apărut astăzi, în cotidianul local Impact în Gorj, Dian Popescu s-a cam grăbit să conteste acestă inițiativă a PNL-iștilor prin care aceștia au propus ca primăriile şi gorjenii să încheie contacte de energie cu CEO, în speranţa că astfel vor fi salvate locuri de muncă.Afirmațiile făcute de către actualul lider al ALDE Gorj au fost demontat foarte ușor prin prezentarea unei adrese prin care Compania Energetică Oltenia recunoaște că poate face contracte de furnizare a curentului electric cu toți gorjenii.

Mai mult decât atât, declaraţia ŞOC a lui Dian Popescu prin care spune că ”CEO nu doreşte contracte de energie cu populaţia!” este interesantă și de investigat, dar să spui că inițitiva celor de la PNL,  prin care se îndeamnă populația să sprijine o companie a gorjenilor de care depinde până la urmă un județ întreg, că ”este o prostie”  este chiar de-a dreptul o aberație.

Chiar dacă dealungul timpului am observat un anumit interes pentru sprijinirea CE Oltenia din partea lui Dian Popescu, cu care am fost de acord, dar la ce a declarat în această zi mă detașez complet și cred ca domnul Dian joacă în alt film.Cum poți să spui că o inițiativă de acest fel, prin care se pot aduce contracte și bani într-o companie care are nevoie de orice e posibil pentru a supraviețui, este împotriva companiei.În ABC ul oricărui antreprenor, al oricărei societăți din lumea asta, bazele afacerii sunt exact contractele la care fac referire liberalii.

Dan Vîlceanu, liderul PNL Gorj :

  • ” Dian Popescu este împotriva Complexului Energetic Oltenia.”
  • ”CEO ne-a asigurat că este pregătit pentru astfel de contracte”

dan-valceanu9Preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu consideră că Dian Popescu prin această declaraţie demonstrează că este în campanie electorală şi că este împotriva CEO.

„ Această declaraţie a domnului Dian Popescu denotă rea- credinţă şi fără îndoială faptul că este împotriva Complexului Energetic Oltenia. Aşa cum am şi anunţat CEO ne- a înaintat o ofertă şi ne- a asigurat că este pregătit să încheie astfel de contracte. Prin această declaraţie, domnul Dian Popescu demonstrează că nu poate gândi mai mult decât propriul interes electoral. În ceea ce priveşte alte companii gen Hidroelectrica sau Nuclearelectrica, nu au niciun motiv să îşi regândească structura de clienţi întrucât aşa cum ştie toată lumea şi Ionel Ilie care probabil i-a şi dictat acest discurs. Toată energia produsă de Nuclearelectrica este preluată obligatoriu de Sistem, iar Hidroelectrica produce la un preţ mic lucru care îi asigură desfacere pentru toată energia pe care o poate produce. Aşa că îl rog pe Dian Popescu şi colegii lui de la ALDE să uite interesul lor electoral şi să se gândească şi la salariaţii CEO care an de an îşi pierd locurile de muncă,” a declarat Dan Vîlceanu.

ecopolitic.ro / sursa : www.igj.ro

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare