vineri, august 19, 2022

Poșta Română: Serviciile door-to-door Prioripost, disponibile pe o platformă online

Începând de pe 1 august, clienții platformei colete-online.ro vor putea accesa serviciul de curierat rapid door-to-door Prioripost al Poștei Române, direct din această aplicație, în urma încheierii unui parteneriat între operatorul național de servicii poștale și Colete Online SRL.

Astfel, după lansarea comenzii pe platforma colete-online.ro, coletul îţi este ridicat de acasă, destinatarul este anunţat telefonic în momentul în care poate intra în posesia lui, iar angajatul Poştei Române i-l înmânează la domiciliu. Toate trimiterile Prioripost pe care le expediezi în calitate de persoană fizică pot fi urmărite în sistem Track&Trace, atât pe site-ul Poştei Române, cât și pe platforma parteneră, colete-online.ro.

De asemenea, serviciul Prioripost va fi disponibil cu opțiunile: ramburs (virat direct în contul expeditorului), confirmare de primire și asigurare suplimentară la valoarea coletului.

Comenzile plasate de tine pe platforma colete-online.ro vor fi preluate de curierii Prioripost a doua zi și vor ajunge la destinație în 24 de ore.

Prioripost este serviciul de curierat rapid door-to-door al Poştei Române care oferă un tarif competitiv pentru piaţa românească. Clienţii Poştei Române plătesc aceeaşi sumă indiferent de localitatea destinatarului, fără să îi fie percepută taxă pentru kilometri suplimentari.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner