Predicţie sumbră pentru Dragnea – Trădarea va veni de la Tăriceanu

Co-preşedintele Pro România, Daniel Constantin, fost ministru al Agiculturii, crede că pentru preşedintele PSD, Liviu Dragnea „marea trădare” va veni chiar de la partenerul său de coaliţie, Călin Popescu-Tăriceanu.

„Se pare ca pana la urma Liviu Dragnea si-a dat seama de ceea ce anticipam inca din aprilie 2017, si anume ca Tariceanu este pregatit sa-si tradeze din nou partenerul pentru binele sau!”, a afirmat Constantin pe Facebook.

El crede că Tăriceanu se teme de o contracandidatură a sa, acesta fiind motivul schimbărilor privind congresul.

constantin„În fiecare zi sunt schimbări, îşi instalează o echipă de oameni de încredere. S-au luat decizii unilateral, fără consultarea partidului. Modalitatea de convocare a congresului a fost nestatutară şi nedemocratică. Acum, de când s-a produs această ruptură, eu şi colegii mei nu mai suntem invitaţi la şedinţele ALDE. S-a dorit ca la congres să nu fie nici cea mai mică opoziţie, să nu fie nici cea mai mică şansă pentru colegii mei să ajungă măcar vicepreşedinţi”, a afirmat Daniel Constantin.

El s-a arătat convins că Dragnea ştie că va fi trădat de Tăriceanu.

tariceanu daniel constantin„Sunt convins că în sinea sa Dragnea ştie că Tăriceanu îl va trăda. Sunt foarte convins. Am văzut şi semnale în aceste zile. Privindu-l pe Tăriceanu am un regret enorm că acum doi ani m-am lăsat păcălit în această asociere care acum pare mioritică.

A venit în casa noastră şi acum încearcă să ne scoată din casă”, a mai spus Daniel Constantin.

 

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare