Premierul Cîţu l-a dat afară pe Octavian Berceanu, şeful Gărzii Naţionale de Mediu

Octavian Berceanu
Foto: Facebook / Octavian Berceanu

Octavian Berceanu a fost eliberat din funcţia de comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu, decizia premierului Florin Cîţu fiind publicată, luni, în Monitorul Oficial. ”Mulţumesc colegilor din GNM pentru că au produs, în șase luni cât am lucrat împreună, cele mai bune rezultate din istoria de 20 de ani a Gărzii Naţionale de Mediu”, a scris Berceanu pe Facebook.

Decizia premierului Florin Cîţu a fost publicată, luni, în Monitorul Oficial.

Astfel, în document se arată că Octavian Berceanu este eliberat din funcţia de comisar general, cu rang de secretar de stat, al Gărzii Naţionale de Mediu.

„Mulțumesc colegilor din GNM pentru ca au produs, in 6 luni cat am lucrat impreuna, cele mai bune rezultate din istoria de 20 de ani a Garzii Nationale de Mediu.

Sper ca săptămâna viitoare colegii din GNM sa beneficieze de ajustarea echitabila a veniturilor, lucru pentru care am luptat impreuna cu ministrul Tánczos Barna si căruia ii mulțumesc pentru spiritul de echipa”, este anunţul postat pe Facebook de Octavian Berceanu, ilustrat cu decizia premierului din Monitorul Oficial.