luni, octombrie 2, 2023

PSD Dâmbovița cere interzicerea sloganului ”O Românie fără hoție”: Dezavantajează toți competitorii electorali

PSD Dâmbovița acuză USR PLUS că ”instigă la ură și xenofobie” prin sloganul ”O Românie fără hoție” tipărit pe afișe, într-o  plângere depusă la Biroul Electoral de Circumscripție 16 Dâmbovița în care social – democrații subliniază că ”această alianță electorală folosește mesaje care dezavantajează toți competitorii electorali”.

PSD Dâmbovița cere Biroului Electoral să interzică USR-PLUS Dâmbovița ”să folosească mijloace de propagandă electorală care nu sunt permise de către lege” și să constate ”incidența dispozițiilor art.65, alin. (5) din Legea 208/2015 ”În campania electorală se interzice folosirea mesajelor sau sloganurilor cu caracter discriminatoriu ori a mesajelor de incitare la ură sau intoleranță”.

PSD Dâmbovița a depus plângere și pentru că USR PLUS ”a folosit un avion de tip utilitar, care a survolat atât pe raza municipiului Târgoviște, cât și împrejurimile, avion utilitar ce avea atașat un banner cu sloganul ”O Românie fără hoție”, pe care era inscripționată și sigla acestei alianțe electorale”.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner