Radu Oprea: PNL-iștii au confirmat: dezvoltă” România pe datorie!

PNL-iștii au confirmat: „dezvoltă” România pe datorie„, iar „fițuica PNL lansată ieri și intitulată pompos program de guvernare ne arată adevărul crud: Vine austeritatea!, afirmă senatorul PSD, Radu Oprea.

„Creșterea pe datorie nu va mai fi permisă de UE, o spun explicit în recomandările de toamnă. Banii vor fi din ce in ce mai scumpi și sigura „soluție” pe care o prezintă liberalii este austeritatea.Scăderea salariilor bugetarilor cu 20% (ne aducem aminte de 2008? Astăzi, PNL = PDL), scăderea pensiilor (în mod real pensiile vor fi tăiate, conform legii actuale punctul de pensie trebuie să fie în 2021: 1875 lei, PNL-iștii propun 1841 lei tocmai în 2024), alocațiile nu vor fi dublate, IMM-urile primesc același nimic, doar promisiuni efemere, niciun program de tipul Start Up Nation„, a scris Oprea pe Facebook.

El susține că „lipsește un element esențial din discursul PNL-iștilor, care justifică cinismul și cruzimea lor: Ei nu vorbesc despre oameni„.

„P.S. momentul de deschidere a fost un grotesc cult al personalității, acest lucru indică clar pofta de dictatură a PNL-iștilor: președintele meu, guvernul meu, parlamentul meu…. Unde sunt cetățenii? I-au uitat, ca de obicei, pentru că nu le pasă„, mai spune senatorul.