SCANDALUL CONCURSULUI DE ADMITERE la INM continuă! ATAC IRONIC la Cristi Danilet!

  SCANDALUL CONCURSULUI DE ADMITERE la INM continuă!

ATAC IRONIC la Cristi Danileț!

danilet646x404

Diana Mursoi, candidata din județul Gorj își continuă lupta cu SISTEMUL

”Suntem într-o dictatură deghizată in democrație”

   În continuare vă vom prezenta reacția dată în exclusivitate pentru ecopolitic.ro a Dianei Mursoi, candidata din județul Gorj la INM față de judecătorul Cristi Danileț.

”Domnul Danileț afirmă ca fac greseli gramaticale si ca nu am un comportament adecvat pentru un aspirant la magistratura si, de asemenea, considera opinia publica, poporul, ca fiind un tert. Domnule Danilet,poporul roman,ale carui interese ar trebui sa le reprezentati,nu este tert fata de ceea ce se intampla la concursul de recrutare a celor care vor asigura respectarea drepturilor si libertatilor cetatenilor si nici fata de ceea ce afirma un reprezentant al statului.M-ati acuzat ca nu stiu care sunt atributiile membrilor CSM-daca dumneavoastra nu aveti nicio legatura cu acest concurs,ce cautati prin sali la examenul de cunostinte juridice?!
   Poate am facut greseli gramaticale, din graba,dar sunt sigura ca nu in eseul de la interviu ,insa eu sunt un simplu candidat, pe care dumneavoastra si comisia de la interviu deja l-ati catalogat ca fiind nepotrivit pentru profesia de magistrat “ANUL ACESTA”(cine stie, poate,pe viitor, „imi creste vocatia”,anul acesta au avut altii „vocatia crescuta” ), dar haideti sa vedem ce greseli face un reprezentant al statului si ce afirmatii (printre multe altele pe care le-a sters la timp) face dumnealui in spatiul public, pe reteaua de socializare Facebook.

Sa vada si „tertii” ce limbaj „adecvat” are un judecator, membru CSM,ce parere are dumnealui despre statul de drept si despre coruptie:

 

fb4

const

face2

   Art. 2 din Constitutia Romaniei prevede ca „suveranitatea nationala apartine poporului roman, care o exercita prin organele sale reprezentative”,iar legea este expresia vointei generale. Este evident in ce stat de drept traim, acolo unde „domnesc constitutia si legile dincolo de vointa populara”,unde coruptia nu pare a fi o problema; este evident cine ne reprezinta interesele,cine ne da lectii de moralitate si conduita. Suntem intr-o dictatura deghizata in democratie, intr-o tara in care nu ai cui te adresa in cazul unor abuzuri si in care orice opinie contrara celor sus-pusi in institutiile statului este o dovada de lipsa de caracter,de carenta in educatie,de atitudine care, asa cum spun „adeptii” Domnului Danilet, „nu ne face cinste”.Prefer sa fiu catalogata ca fiind o needucata,o lipsita de caracter,decat sa nu-mi pun intrebari si sa-mi plec capul la mârșăvii. Daca in acest mod obscur se recruteaza oamenii in institutiile statului, mai ales in sistemul judiciar,e clar ca vom avea un viitor „foarte infloritor”.
    Citatul meu la pseudoconcursul de admitere in magistratura a fost “Poţi fugi de orice pe lumea asta, numai de tine însuţi nu”.Stau si ma gandesc, din postura asta de perdant in acest “minunat stat de drept”, oare anumitor oameni, care ocupa functii publice in acest stat, nu le vine niciodata sa fuga de ei insisi?!”

Va urma!