joi, august 11, 2022

Simion: Ministrul Chesnoiu a fost „executat” pentru că nu se conforma ordinelor antiromâneşti primite de la vârful statului; România e un stat ocupat economic, PSD şi PNL sunt în „buzunarul” lui Iohannis, execută comenzile primite şi atât

George Simion, liderul AUR, crede că Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii, și-a dat demisia pentru că nu a acceptat să se supună deciziilor „antiromânești” care i s-ar fi trasat de la vârful statului, scrie romaniatv.net.

„Cred că şi ministrul Agriculturii a avut o problemă cu casca. Nu se conforma la tot ce primea din cască şi a fost executat.

Din câte înţeleg, sunt interese foarte mari din partea traderilor de cereale. Vă daţi seama cât au de profitat de pe urma agriculturii româneşti şi aşa a fost pusă pe butuci.

Suntem la Alba Iulia pentru a-l comemora pe Avram Iancu, care a fost un luptător pentru libertatea românilor. Şi acum vorbim despre o luptă pentru libertate pentru că suntem subjugaţi economic. Una dintre cel mai bogate ţări din punct de vedere agricol din UE ajunge să importe trei sferturi din carnea de porc şi nu profită de pe urma situaţiei internaţionale, având în vedere că suntem principalul grânar al Europei în momentul ăsta, având în vedere că Ucraina este blocată”, a declarat George Simion, în exclusivitate pentru RomâniaTV.net.

Dosarul de la DNA pe numele lui Chesnoiu este doar un șantaj la adresa ministrului, susține Simion.

„Justiţia Română funcţionează într-un mod ciudat. Domnul Chesnoiu mai avea foarte mult lucruri de făcut pentru agricultura românească, dar se vedea o simţire românească şi unele planuri naţionale în agricultura românească”.

Klaus Iohannis dirijează guvernul PNL + PSD, susține Simion.

„Nu mi se pare (n.r. – modul bizar în care au reacțioat Iohannis și Ciolacu). Cele două partide sunt în buzunarul lui Klaus Iohannis şi al sistemului. Aşa au fost băgaţi ei la guvernare. Nu au voie să mişte în front. Trebuie doar să execute.

Asta fac preşedinţii PSD şi PNL. E uimitor cum se prefac că se ceartă. Au acelaşi stăpăn. Îl duc pe Klaus Iohannis până în 2024 şi închină această ţară intereselor care beneficiază de pe urma secării resurselor României.

Noi ca ţară putem cu o politică coerentă hrăni un continent întreg. Nu se vrea asta, de aceea în Portul Constanţa nu sunt grânele româneşti principalele aflate la export, ci grânele din Ucraina. Nu mai contează poziţia noastră strategică”, a mai declarat Simion.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner