Alexandra Presura(deputat PSD) – întâlnire cu o delegație parlamentară indoneziană, condusă de Putu Supadma Rudana

Presura Indonezia

Marți, 5 octombrie 2021, Grupul de prietenie cu Republica Indonezia din Parlamentul României, din care fac parte, a primit vizita delegației parlamentare indoneziene, condusă de domnul Putu Supadma Rudana, vicepreședintele Comitetului pentru cooperare Interparlamentară din cadrul Camerei Reprezentanților a Republicii Indonezia., a anunțat deputatul PSD Dolj, Alexandra Presura, într-o postare pe facebook.

”Cu acest prilej, vicepreședintele Rudana și-a manifestat interesul pentru dezvoltarea relațiilor parlamentare dintre cele două țări. De asemenea, în cadrul discuțiilor au fost relevate două domenii de colaborare economică de interes pentru ambele țări, respectiv turismul și educația.

S-a subliniat faptul că există un mare potential de colaborare în multe domenii, care trebuie impulsionat prin dezvoltarea relațiilor parlamentare dintre cele două țări. Grupurile parlamentare de prietenie pot deveni catalizator pentru dezvoltarea relațiilor și în alte domenii.”, a mai scris Alexandra Presura pe facebook.

Parlamentarul social-democrat mai precizează că în cadrul reuniunii s-a discutat și despre sprijinul Indoneziei pentru candidatura României la Consiliul ONU pentru Drepturile Omului (2023-2025).