Bogdan Matei: Doamna Anisie, la purtare ce notă meritați? De 5 luni promiteti tablete

Senatorul PSD Bogdan Matei a criticat, luni, decizia ministrului Educației de a scădea nota la purtare elevilor care nu poartă mască, afirmând că Monica Anisie merită nu doar să fie demisă din funcție, ci și exclusă din sistem.

”Rușinea de la Ministrul Educației, Monica Anisie (Pepsiglas) Habarnista de la Educație și-a dovedit incompetența din nou! Măști sau tablete nu punem la dispoziție copiilor și profesorilor în schimb lovim dur amenințându-i, fără nicio prevedere legală?! Mă iertați că întreb doamna Anisie, dar dumneavoastră la purtare ce notă meritați că de 5 luni promiteți tablete copiilor pentru școala online și nu mai vin?”, a scris pe senatorul PSD Bogdan Matei, pe Facebook.

Bogdan Matei a afirmat că toată responsabilitatea este pasată către părinți și profesori.

”PNL este principalul responsabil pentru lipsa de protecție sanitară și lipsa tabletelor elevilor și cadrelor didactice. Acum vă întreb distinsă doamnă, ați fost într-o clasă pregătitoare să vedeți cum stau copii alături de doamna învătător? Că tot vă plac controalele… Rușine! Dragă doamnă nu meritați doar demisă din funcție, meritați exclusă din sistem!”, a conchis senatorul PSD.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare