Ciolacu, la lansarea Vioricăi Dancilă pentru prezidențiale: Vom reuși ce n-au făcut nici americanii: vom avea o femeie președinte!

marcel ciolacu

Cei care au reușit să dea jos Guvernul PSD, prin votarea moțiunii de cenzură, sunt cei care au fost promovați chiar de partid în Parlament, a declarat sâmbătă președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

  • „Ne-au cântat de prea multe ori Prohodul ca să fim triști. Suntem obișnuiți! Cea mai mare calitate a mea este aceea de membru al PSD din anul 1990.

Am să pierd această calitate când voi merge, ca fiecare dintre noi la locul cu verdeață. Cei care au reușit să dea acest Guvern jos sunt cei pentru care am făcut noi campanie, culmea! Ai noștri! Noi am muncit pentru ei, noi i-am plimbat prin țară, noi am strâns voturi pentru ei, voi v-ati implicat cel mai mult – primarii – să ajungă în Parlamentul României, să vă reprezinte cu onoare. Și au făcut ce au făcut și ați văzut la teleizor. Ei nu mai au ce căuta în acest partid. O să le vină răsplata ce o merită mai repede decât consideră ei și decât se așteaptă. Categoric aș fi vrut și eu să fiu mult mai vesel, dar când văd mobilizarea de astăzi, categoric că exista o speranță clară, certă, că vom reuși„, a declarat Ciolacu la Romexo, unde a avut loc lansarea candidatului PSD la prezidențiale.

El a promis că va fi un factor de unitate pentru PSD care nu mai are voie să facă nicio greșeală.

„,Nu mai avem voie, în acest moment, să mai facem nicio greșeală. Vom demonstra că de data aceasta numai noi suntem în stare să aducem în fața românlor și pe cea mai înaltă poziție, culmea, ce n-au reușit nici americanii, pe o femeie. (…) Singurul om care poate să aducă echilibru, care va respecta Constituția pentru prima oară din funcția de președinte, este unul singur care până acum ne-a garantat acest acest lucru: președintele nostru, Viorica Dăncilă. Nu o să mă mai las păcălit. Cei care au greșit suntem noi„, a adăugat Ciolacu.